Angelica Lagergren

En söndag i recap

Det var verkligen full fart från morgon till kväll igår. Lek och promenad på förmiddagen. När Alice och Philip sov lunch passade jag på att sortera upp ca fyra IKEA-kassar med tvätt. Vi är nämligen experter på att bara slänga ner allt från tvättstället och torktumlaren rakt ner i en IKEA-kasse som åker upp i walk-in-closet:en och sen får den stå där. Men inte nu längre, nu är det sorterat och klart. Eller ja, det finns en kasse kvar med Angelicas kläder eftersom jag inte vet var hon har allt. Men det är bara hennes saker i den kassen.IMG_0901

På eftermiddagen lekte vi på övervåningen. Philip fick chilla i bollhavet medan Alice red på sitt gunglamm.IMG_0899Jag passade även på att återinstallera vår babymonitorkamera som jag plockade bort för några veckor sedan då den störde Alice om nätterna. Jag hade tidigare satt den direkt ovanför hennes säng och när man slog på den lyste den rött för att indikera att någon tittar, vilket är bra. Däremot är det inte så bra att det lyser så starkt att det väcker Alice när hon sover oroligt. Nu sitter den ovanför dörren på andra sidan rummet och ger en översikt över bägge sovplatserna. Perfekt sen när även Philip ska sova där inne.IMG_0907/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Lisa

  Varför har ni kameraövervakning på era barn? Låter helt sjukt. Ni bor ju inte i ett stort slott, ni hör väl om dom gråter. Å gör ni inte så är det ju lugnt.

  1. Stefan Lagergren

   Hej Malin,
   Vi använder dels Philips uGrow (som är kameran) men även Philips dect babymonitor med ”enbart” ljud.
   / Stefan

 2. Elin

  Nör tänker ni att de skall flytta ihop? Vi har två små med 20 mån mellan. Jag tänker att de kan dela rum när lillan slutar amma på natten, men min sambo är rädd att dom väcker varandra då. Jag tänker att dom kanske hittar trygghet i att inte sova själv istället. Hur har ni resonerat där?