Angelica Lagergren

God morgon från sängen

Jag och Philip har precis vaknat. Resten av huset sover fortfarande. Jag tyckte vi kunde sova längre men Philips argumentationssvit från igår håller i sig.  

 Idag är jobb- och poddag för Angelica, så jag och kidsen ska leka själva. Ute är klarblå himmel och sol, så det kanske blir en promenad på förmiddagen efter frukost. Vi veckohandlade igår det är redan avklarat, annars brukar det vara vår stora söndagsaktivitet. Vad har ni planerat för idag?

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jill

    God morgon.
    Här i Göteborgs skärgård ligger dimman tät. Vi börjar med grötfrukost deluxe, sedan går vi ut och leker. Eftersom jag och B är själva idag så tänka jag försöka timea in att hon somnar i vagnen så att jag kan dra till gymet och träna medan hon sussar i omklädningsrummet. Man blir expert på att multitaska med unge. 🙂
    I eftermiddag blir det stenkastning från brygga och krabbspaning.
    Ha en skön söndag.