Angelica Lagergren

Morgonmys

Trots en sen kväll igår, då Alice inte somnade förrän efter 22, är vi uppe tidigt idag. Philip vaknade och var superglad 06:30, så vi myste kvar i sängen ett tag och hand fick rulla runt där och dra lite i mitt hår. Dock blev det lite kittling som ”straff”, Philip verkade dock inte se det direkt som ett straff utan skrattade till dess att han kiknade.IMG_3890När klockan närmade sig 07:30 kom jag på att, om jag ska få avnjuta en kopp kaffe i lugn och ro innan dagen startade ordentligt var tiden kommen. Jag och Philip gick ned, tryckte igång en kopp Nespresso. Lagom till att koppen runnit klart hör jag hur Alice ligger och pratar med sig själv (hoppas jag, så det inte var ett spöke) inne på sitt rum.

Nu har vi ätit klart frukost för ett tag sedan och nu väntar en promenad i solskenet.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.