Alice <3 Signe – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Alice <3 Signe

Vi har precis varit hemma hos Jessica och fotat lite med hjälp av Malin. Ni kommer att få se resultatet här i bloggen inom kort. Hos Jessica bor hennes katt Signe. Det är så vi lockar över Alice till Jessica, när hon leker med något skoj här hemma; “Alice, kom så går vi till Jessica och leker med Signe“. Signe är väl inte stormförtjust i Alice om vi ska vara helt ärliga med varandra. Men idag hände något som inte brukar hända så ofta.IMG_0467  IMG_0827Signe satt still vid fönstret och lät Alice klappa henne. Visserligen med en del svansviftningar, men ändå. Alice klappade fint och drog henne bara i svansen en endaste gång. Det var det sista Alice fick göra för då hoppade Signe bort.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.