Angelica Lagergren

Dagens outfit och bästa bloggaren Knivlisa gästar podden

Idag är jobbdag för mig och jag och Jessica är på plats på kontoret. Jag köpte ett par nya jeans igår som jag är så nöjd över. Jag har liksom ett par svarta jeans/jeggings som är för stora. De här hittade jag på H&M och de är verkligen sköna.

IMG_3574 IMG_3575

Idag kommer Knivlisa hit och är gäst i Tvillingpodden. Vi har pratat om att hon ska vara med hur länge som helst och nu äntligen händer det. Ni är många som mailat/kommenterat om att ni vill ha med henne. Om ni har några frågor till henne är det bara ställa här i kommentarsfältet. Kl 12:00 kör vi igång inspelningen med henne.

1935543_260594835645_7294742_n

Jag och Lisa har känt varandra i en herrans massa år. Tänk, nu har vi båda två barn var. Vi var bland annat i Paris tillsammans och intervjuade Justin Timberlake, det var en rolig resa!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexa

    Älskar också knivis! Harry är min idol <3 har en egen knodd på en månad och tycker föräldraskapet vände upp och ner på hela tillvaron. Hon verkar dock ha världens snällaste barn! Har tyckt det sex Six var bebbe – alltid megaglad och så. Stämmer det eller är det bara bilden utåt? Hehe.

  2. Sanna

    Alltså, hon gillar ju oxå att sjunga. Så avsluta podden med att låta henne sjunga Jämtlands nationalsång! Jaaa vilken bra idé;-)

  3. Lisa

    Wiiihu äntligen!!! Älskar knivis! Jag önskar att ni pratar om amning eftersom jag vet att hon får mycket kommentarer om att hon ammat länge. Samt om hon får reaktioner på att Harry älskar klänningar och kjolar och hur hon bemöter det. Samt hur länge vi kommer få ta del av bilder/filmer på Harry eftersom Sixten inte är med längre. Älskar att knivis låter dina barn få vara precis som de vill ich inte följer alla normer