Angelica Lagergren

4 favoriter i badrumsskåpet

Även om jag jobbat som skönhetsredaktör är jag ingen storkonsument av just skönhetsprodukter. Jag har dock några favoriter som jag använder dagligen eller ganska ofta. Här är mina 4 favoriter i badrumsskåpet.

lagergrenbadrum

1. Nail polish remover från Makiash (säljs bland annat på Ellos) är kanon. Man stoppar ner fingret, snurrar runt lite och vips är lacket borta. Jag önskar att jag hann måla naglarna oftare men med två barn finns inte riktigt tiden. Och på kvällarna när de sover prioriterar jag annat. Jag målade dock tånaglarna grå i söndags innan jag skulle på yoga, så snyggt!

2. The Cream från LCC (finns bland annat att köpa i deras egna webbshop) är en superbra ansiktscreme. När jag träffade Bella i början på året och var ute och åt berättade jag för henne att jag använder hennes creme. En gång i veckan. Haha. Jag är sämst på att smörja in mig men försöker verkligen bli bättre. Min hud mår mycket bättre när jag tar hand om den, såklart. Speciellt nu på vintern.

3. Gentle Skin Cleanser från Cetaphil, (finns bland annat på apoteket hjärtat). Det här är en prisvärd ansiktstvätt som gör att huden känns mjuk.

4. Deo från Vichy (säljs på typ alla apotek). På riktigt världens, världens bästa deo. Jag har testat mig igenom ganska många i mina dagar, men den här är bäst. Den är inte så billig (kostar runt en hundralapp) men det spelar ingen roll, den doftar gott och jag slipper lukta svett.

66698

Jag hittade en gammal bild på mig och Marie Plosjö från när jag jobbade på tidningen Solo G. Jag var vimmelfotograf/reporter och skönhetsredaktör. Och vanlig reporter. Ett tag gjorde jag repro-jobbet med tidningen också.  Och fotade alla kläder/sminkprodukter. Jag var en riktig allt i allo helt enkelt. Jag ser tillbaka på den tiden med både glädje och ångest. Livet bestod mest av fest och jobb då. Ingen träning och ingen sömn. Och inte så mycket tid för mina vänner. Jag skulle på riktigt kunna skriva en bok om den tiden i mitt liv, den var speciell minst sagt… Nu ska jag gå och hämta Spralliano på förskolan. Hoppas att hon har haft en bra dag, min lilla munkunge.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.