Kvällen i bilder – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Kvällen i bilder

Som utlovat kommer här massa bilder från Emmas 30-års fest igår. Jag dansade så mycket att jag har träningsvärk idag. Det bådar inte gott inför tisdagens jobb för tidningen ShapeUp där jag och Jessica ska testa en ny träningsform… Mer om det längre fram!

IMG_2321

Vi köpte kläderna på Myrornas med hjälp av mamma. Pumpsen kunde jag ha i ungefär en timme, sen fick jag  galet ont i fötterna. IMG_2475Gulliga Helena i våfflat hår. Det var ju även populärt på 90-talet, jag älskade att våffla håret!

IMG_2329

IMG_2333

Alla fick varsin jäger runt halsen när vi kom, så rolig idé tycker jag!

IMG_2480

IMG_2466Mina vänner Angelica och Johanna. Alla hade verkligen gått all in på temat, det tycker jag är roligt när folk gör. Jag vill gå på maskerad oftare!

IMG_2363

Födelsedagsbarnet! <3

IMG_2469

IMG_2452

IMG_2451

IMG_2373

IMG_2403

IMG_2486Fina Johanna i festens photo booth. Också en sjukt rolig idé! Vi var där inne flera gånger och tog massa bilder. Nu längtar jag ännu mer efter min och Jessicas 30-års fest. Tanken var att vi skulle ha den i juni men nu är den istället flyttad till augusti. Vi behöver spara mer pengar och den krockade med en kompis 30-års fest. Tack Emma för en rolig kväll med mycket skratt och dans. <3

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.