Fredagsrosor – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Fredagsrosor

Stefan är hemma och är pappaledig på fredagar (Alice är hemma från förskolan då) så för oss är torsdagskvällar som fredagar. Alltså, det blir fredagsfeeling redan då vilket jag älskar. Jag är så glad att vi har möjlighet att göra så, det fungerar perfekt för oss. Igår överraskade han med en fredagsbukett, fina rosa rosor. Jag uppskattar verkligen när han gör såna småsaker.

FullSizeRenderJag har varit hos min mamma idag och pluggat. När jag kom hem igen kom Alice springade mot mig och skrek “Mammmaaa mamma jacka”. Hon blev SÅ glad när jag satte på henne mig kappa och halsduk och ville absolut inte ta av sig grejerna.

IMG_2279

IMG_2274

IMG_2278

“Hej dååå mamma” ropade hon och gick in mot vardagsrummet. Som jag älskar den här lilla tjejen. Hon är så full av bus hela tiden och det blir bara roligare och roligare att vara hennes mamma. Hon och Philip har verkligen gjort mitt liv komplett.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.