Angelica Lagergren

Smygtitt på Philips dop

Världens bästa Malin med familj var här på middag ikväll och vi fick alla bilderna från Philips dop. Malin är verkligen en duktig fotograf, ni som ska döpa era bebisar eller kanske gifta er borde boka henne för jobb. Här kommer några bilder som hon tagit, det kommer ett längre inlägg om Philips dop i morgon.

DSC_0031_1Alice satt inte still många minuter under dopet, så mycket spring i benen.

DSC_0167Gullisen var trött och missnöjd under några svettiga minuter.

DSC_0184Min bror Claes är Philips gudfar och tvilling Jessica är gudmor. <3

DSC_0196_1Jag hade bett mamma om hjälp att köpa strumpbyxor dagen till ära men tyvärr var det helt fel färg, så jag fick gå utan. Jag kände mig inte riktigt bekväm där framme i kyrkan med så kort klänning, men jag tycker att jag löste sittposen ganska bra ändå.

DSC_0398Den fantastiska tårtan som Jessica gjorde!

DSC_0562_1I morgon kommer fler bilder från dopet. Vi bjöd ju som jag skrivit om innan på soppa och det var verkligen perfekt en kall dag som denna.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hur många gäster hade ni?

    Slänger ut min fråga här med hopp om tips 🙂
    Vi ska ha dop och bröllop den 11/6. Inget storslaget bröllop, uten verkligen mer ”passar på”. Det hae blivit 60 gäster än så länge ( så mkt för litet och intimt).
    Tänkte iallafall bjuda på lunch efteråt och frågan är ju vad? Vill gärna komma billlgt undan., och gör maten själv. Har funderat på buffé med t.e.x. lax, kycklingben, fläskfile och fransk potatissallad…