Angelica Lagergren

<3 Yoga

Nu ska det här helt och hållet förvandlas till en yogablogg… Skoja! Men alltså jag är frälst nu. Två  pass räckte för att jag skulle fastna, så himla fantastiskt. Stefan var snäll och plockade ner min yogamatta från vinden. Den köpte jag för några år sen när jag skulle börja gå på Bikramyoga. Det är yoga i ett sjukt varmt rum, typ 39-40 grader, och alla står nära, nära och gör övningarna. Jag gick på två pass sen klarade jag inte mer.

På det stället jag gick var ett pass 90 minuter och det var för mycket för mig i den där värmen med alla människor. Svetten rann från allt och alla och det var ett rätt högt tempo på övningarna. Sats har (hade? Så länge sen jag var där) ett pass som heter Hot mojo som också är yoga i värme, men det är inte alls lika varmt, trångt och strängt. Det passet gillade jag verkligen!

IMG_1896Det var Bella som tipsade om det ”30 days of yoga” i sin blogg och igår när jag la ut den här bilden på instagram var det supermånga som hakade på. Perfekt med hemmaträning när barnen har somnat. Jag försökte träna när Alice var vaken och ni som följer mig på Snapchat (frulagergren) såg ju hur det gick. Inte alls.

IMG_1897

Totalt avslappnad yoga-selfie…

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.