Angelica Lagergren

Dags för inspelning av Tvillingpodden

IMG_1684Söndag = jobbdag! Jag och Jessica är på plats på kontoret och förbereder inför dagens inspelning av Tvillingpodden. (Som ni by the way gääärna får nominera till Finest Awards 2016) Idag gästas vi av Emmelie som är tvillingmamma. Det ska bli så roligt att träffa henne och prata om hennes små bebisar och förlossningen.

img_5528

Jag har haft den sämsta natten på länge, eller det har hela familjen haft. Alice vaknade ungefär en gång i timmen och Philip var allmänt missnöjd. Jag tror att jag skrapade ihop fyra timmars sömn, upphackad. Jag tackar gud för kaffe idag och kör på i alla fall. Jag är peppad på jobbsöndag och jag och Jessica har fått nya uppdrag som vi ska göra varje söndag med start idag. Nu är det dags för mellis, Jessica är en bananätare av rang så jag apar (hehe) efter henne.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Hahaha bilden på dig ”retar” gallfeber på mig! Jag har med haft en natt med väldigt dålig sömn och jag ser ut som ett vrak! Å du ser jätte snygg och utvilad ut fast du med haft en dålig natt!

    Längtar tills imon, började lyssna på er podd i nov förra året och har nu lyssnat ikapp! Så nu blir måndagar veckans höjdpunkt 😉

    Har nominerat eran podd! 🙂