Angelica Lagergren

Puss på dig

Alice har börjat göra en ny min och den är SÅ gullig att jag skrattar varje gång hon gör den. Och det har hon såklart märk nu, att jag (och Jessica) skrattar massor och då gör hon den oftare. Men det är en balansgång där hur mycket som är okej att skratta, hon blir ledsen om det blir för hysteriskt (vilket det lätt blir när jag och Jessica sätter igång) så man får behärska sig. Det är svårt.

IMG_1462

IMG_1416

 

Det är så mycket bus i den här lilla snoppgurkan (ehh?! nej… så får man kanske inte kalla sitt barn. Men bättre det än Runkimåni som jag kallade henne förut, Stefan blev galen!). Hon är väldigt lik mig i sitt temperament, hon går liksom från glad till vansinnig superfort. Och precis som med mig så går det över snabbt, men hon är… explosiv i sitt humör.

Jag och Jessica är väldigt olika när det kommer till humör, trots att vi är enäggstvillingar. Jag blir som sagt galen fort men sen går det över. Jag smällde inte bara i dörren när vi var yngre och bodde hemma, jag öppnade den igen och smällde, och öppnade, och smällde. Jessica stängde mer in sig, stängde dörren och var tyst. Och hon kunde (och kan fortfarande) vara arg så himla länge. Ont-i-magen-länge. Jag vill skrika, vara arg men sen vill jag liksom bli vänner. Där har vi såklart svårt att mötas, Jessica och jag. Hon vill vara ifred länge och jag vill reda ut. Det gör oss båda vansinniga. Jag tycker att det är intressant att vi är så olika när det kommer till bråk.

Ni som har syskon eller är tvillingar, är ni lika när det gäller bråk och tjafs? Är ni såna som säger ifrån när ni blir arga eller håller ni det inne för att slippa bråk?

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Hahahahaha! Började skratta trots sovande barn bredvid för den sjukt roliga bilden i vagnen. Söta söta unge !

    Jag och min man är som dig och Jessica, nästan. Jag exploderar men vill sen sansa mig och komma tillbaka senare medan maken ältar ältar ältar tills man exploderar igen.
    Kram Bella

  2. Jenny

    Måste bara fråga vart regnskydden till vagnen är ifrån? Har oxå en donkey duo och skulle behöva nått bättre än deras egna man fick med.
    Kram Jenny

    1. Angelica Lagergren

      Åh ledsen för sent svar! Precis som Maria skriver kommer de från Vinter & Bloom. De är kanon! Alltså fingrarna gör ju SÅ ont med de regnskydden som ingår, går knappt att få på. När det börjar regna under promenaden har man ju allt annat än tid och tålamod. Kram A

  3. Sanna

    Men alltså jag döööör va gulligt!! Garvar läppen av mig! Finaste Alice, förstår att ni bryter ihop av skratt <3

  4. Amanda

    Min (2 år yngre) syster kan få mig så fasansfullt arg och lycklig, fast inte på samma gång haha. Jag är den som stänger in mig och vill vara ifred, hon är den som vill ”prata” sig ur situationen med hur, var, varför, när och sånt orkar jag inte. Jag stänger av och då blir hon ännu argare. Vi har inte bråkat eller varit irriterade på flera år förutom en incident på bussen för bara nån månad sedan. Vi skulle handla tillsammans och började bråka/ argumentera mot varandra och det slutade med att jag gick och handlade själv men kom sedan hem och då var vi båda irriterade över vem som hade ”rätt” men vi tog ett väldigt vuxet beslut och pratade till oss en lösning och en kram efteråt. Bra att vi inte bara sket i allt och vem vet hur länge vår ilska hade stannat kvar då 🙂

  5. Nellie

    Jag och min tvillingsyster är såå lika er i det du skriver! Jag är precis som dig med temperament, fast ilskan kan gå över rätt fort medans min syster håller saker inne för sig själv och går undan om hon är arg, och är det för länge enligt mig. Jag tycker att det är så kul att vi är olika, hon och jag! Kram