Angelica Lagergren

Säsongsavslutning av Papparapporten

God måndagsmorgon på er! Halva gårdagen spenderade jag på att försöka ladda upp säsongsavslutningen Papparapporten. Sen avsnitten gick över tio minuter började det strula för mig i överföringen mellan iMovie och Youtube. Och bara för att jag sa ”går det inte nu får jag försöka imorgon igen” innan jag gick och la mig, laddades så klart avsnittet upp medan jag sov.

I det här avsnittet kollar vi som vanligt på veckan som har gått och jag och Fråga papporna ger våra bästa tips till alla blivande och nyblivna pappor.

Nu tar Papparapporten lite ledigt och planerar för nästa säsong som kommer lite senare i vår. Vad vill ni se? Ska Fråga Papporna vara kvar? Om ja; vill ni se samma pappor med nya frågor, nya pappor med samma frågor eller kanske helt av nya pappor med nya frågor? För samma pappor med samma frågor känns ganska gjort, det är inte ett alternativ att rösta på. Jag ser fram emot er feedback.

Och självfallet! Även ett stort tack till min svåger och granne Andreas ”Ibbe” Ibohm som jag glömmer tacka i videoklippet!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sanna

    Jag tycker att det är roligt att se videos på Alice och Philip 🙂 Vill se mer från vardagen som på Josefin knaves vlogg,dom är så bra!! Tycker det är roligt att du tar dig tid att filma! 🙂 Kanske du kan be Angelica filma istället för ett stativ så blir det mer levande. Kram 🙂

  2. Annica

    Samma pappor nya frågor. Eller kanske delvis samma pappor och delvis nya med nys frågor givetvis. Jag tycker överlag inte att intervjuerna är röriga men vissa pappor blir lite väl röriga då de svarar och då blir det rörigt och därför vore det kanske bra att röra om i grytan lite 🙂

  3. Mia

    För många pappor. Fråga en/två i taget. Intervjuerna är också lite röriga emellanåt. Jag skulle gilla forskning etc mer, dvs att du presenterar att 80% av pappor känner si o så etc.
    Vilka är målgruppen? Vad är syftet?
    Gott nytt o lycka till! 🙂

    1. Mia

      Du glömde tacks Ibbe!! Han kan du ha kvar till nästa säsong, ”kändisar” behövs inte 🙂
      Glömde att skriva att utv.steg utifrån dina egna barn/videor etc är jättekul!

    2. Stefan Lagergren

      Hej Mia,
      Kanon respons! Intervjuerna ska till nästa säsong spelas in i tysta miljöer, det är helt klart. Forskning och statistik till avsnittsämnen är helt klart något jag ska tänka på.
      / Stefan

      PS: Ibbe är nu tackad i textform DS