Angelica Lagergren

Hårinspo – löshår från Rapunzel

hairinspoNu har jag och Jessica haft löshåret från Rapunzel of Sweden i lite mer än en och en halv månad. Jag har haft löshår förut och var beredd på att det skulle vara jobbigt att ta hand om det. Borsta två gånger om dagen, sova med fläta, använda inpackning och så vidare…  Jag är faktiskt förvånad över hur enkelt det har varit. Jag tvättar håret 1-2 gånger i veckan, sen låter jag det självtorka någon timme innan jag fönar det. Sen lockar jag det och under veckans gång bättrar jag på lockarna och använder en hel del torrschampo. När jag inte har löshår i tvättar jag håret nästan varje dag vilket inte alls är speciellt bra för håret.

Skärmavbild-2015-11-12-kl.-20.35.41Före och efter 

Det bästa med löshåret är att jag faktiskt nästan alltid känner mig snygg. Det kan låta ytligt, men när jag känner mig snygg mår jag bättre. Jag kan gå runt här hemma med bebiskräks på både tröjan och byxorna men fortfarande känna mig fin. Jag tycker att färgen på håret blev riktigt snygg och även om det är långt ser det naturligt ut. När vi gick från salongen skulle vi känna efter hur det kändes med det superlånga håret och komma tillbaka och klippa det lite om det kändes för långt. Jag vande mig ganska snabbt vid att ha så långt hår så det blev inget besök för klippning.

Det är roligt att jag och Jessica blev ännu mer lika, det var målet med besöket hos Rapunzel – att bli så lika som möjligt. Både jag och Jessica har bestämt oss för att sätta in nytt hår när det här ska ut, och idag pratade vi om en annan nyans på håret. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på nästa gång.

/Angelica

Det här är ett samarbete med Rapunzel of Sweden 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.