Angelica Lagergren

Lilldregglarn Lagergren

Philip växer verkligen så det knakar. När Angelica var på BVC med honom tidigare i veckan hade han hunnit bli 64cm och väger över 6,6kg. Stora grabben.  Han har blivit mer med i blicken och börjat greppa efter saker och ting. Dagen innan julafton lånade han Alice gamla babygym som Elsa får låna greppade han direkt tag i ett lejon för att inte släppa taget.IMG_0076Här är Philip tidigare imorse med sin bitring som han fick i julklapp. Den smakar gott. Han är även mer med i blicken och har börjat le mot mig, Angelica och Alice utan att vi gör en massa roliga miner. Men mest av allt dregglar han helt kopiösa mängder. Det känns lite tidigt (snart fyra månader) för tänder med tanke på att Alice fick sina rätt sent, men det är nog bara vanligt babydreggel, eller vad tror ni?

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Vår nyblivna tremånaders dreglar också helt galet. Men enligt barnläkaren på BVC som vi träffade i veckan så är det helt normalt just vid 3-4 månader men behöver inte betyda tänder. Vi var rätt säkra på att det var det men han kände efter och tyckte inte alls att det kändes som det. H&M’s dregglisar är ju grymma, billiga och väldigt fina.

  2. Anna

    Min son fick första tanden vid 4 mån gissa om amningen fick ett snabbt slut. nu 1,5 år har han nästan alla tänder saknas några längst bak…

    1. Annica

      Känns så dumt när en del sprider antaganden om att tänder tidigt innebär slut på amning.. Om så var fallet i ditt och din sons individuella fall så är deg givetvis inget fel alls med det, men sådana här påståenden gör att många ammandes mammor antar att tänder = slut på amning och det stämmer ju verkligheten inte. Tråkigt att ge mammor förutfattade meningar tycker jag. Något att tänka på kanske.

  3. Jessica

    Det har runnit ur munnen på vår son sen han va någon månad. Kommer ihåg hur vi flera gånger sa att nu är det tänder på gång… Men icke, han fick sin första tand när han va över ett år och vi använde säkert 30 dregglisar om dagen! 😉 längtar tills alla tänder är på plats 🙂

  4. Rebecka

    Min son började dregla jätte mycket så mycket så att det rann ur munnen på honom när han var två månader, fick första tanden vid sex månader så det är väldigt individuellt

  5. Jessica Edwards

    Jag fick mina tänder runt 1-1,5 år, men min lillasyster hade sex tänder när hon var sex månader!(!!) så det kan vara tänder, det kan vara sååå olika mellan syskon (tydligen 😉 )

  6. Sara

    Kan absolut vara tänder, det där är ju högst individuellt. Min son fick sina första vid fyra månader. Hur det har varit för Alice behöver inte säga nånting om hur Philips utveckling kommer att vara. Men söt kille!

  7. Karin

    Tänderna brukar börja röra sig i käken vid den åldern och då börjar det klia i munnen och saliven rinner. Dock betyder det inte att tänderna kommer spricka igenom redan nu. Det kan dröja ett bra tag.

  8. Sara

    Så söt liten kille! Tänder kan mycket väl vara på gång, min lille fick sina två första när han var 4 månader. God fortsättning på er!