Angelica Lagergren

God jul Angelica önskar Angelica 

  Jag behövde verkligen en ny mobil, min gamla dog hela tiden även om den hade batteri kvar. Jag gav mig själv (och Stefan!) en iphone6s i julklapp. Så snäll är jag! Jag tyckte att han också var värd det, min fantastiska man. Jag äääälskar min nya iphone men… Den är så stor! Jag har inte vant mig vid det än, men det är ju helt klart ett lyxproblem. 
Nu har vi precis ätit middag, det blev oxfilé med pasta, soltorkade tomater, sambal och bladspenat. Så gott! Alice åt falukorv och spagetti. Nu ska jag bädda ner mig i soffan igen och dricka mer te med honung, halsen gör så ont. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jill

    Den där skiten har jag också dragits med i nästan 3 veckor. Feber, halsont, förkyld, tappade rösten, ont i öron och bihålor.
    Var övertygad om att jag hade både halsfluss och öroninflammation men det visade INGENTING! Jag har inte heller några mandlar så detta var första gången jag åkte på halsont på 18 år, fy fan.
    Härda ut, drick mycket honungsvatten (antiseptiskt) och mycket ingefärste. Hoppas att du blir bättre snart.
    Kram

      1. Jill

        Mja, så gott som frisk är jag igen. Men nu när immunförsvaret är nere får man vara extra försiktig så att man inte åker på något nytt. Tvättar handdukarna i 90 grader varannan dag och desinficerar allt som kommer i min väg. Bäst att ta det säkra före det osäkra.

  2. Louise

    Sjukaste sammanträffandet att precis innan jag gick in på er blogg så bläddrade jag igenom instagram och ser att min kusins tjej lagt ut en bild på deras middag, oxfilé med pasta, soltorkade tomater och sambal oelek…och hon heter också Angelica haha! 🙂