Angelica Lagergren

När juldagsmorgon glimmar

God jul! Jag och Alice är uppe lite tidigare än vanligt, eller ja. Ibland är vi uppe vid den här tiden men idag väckte jag Alice av den enkla anledningen att jag åter igen drabbats av gudshybris, som jag gjorde i somras.

Dagens stora julfirande börjar kl 14:00 hos svärfar, och dit är det ungefär en timmes bilfärd. Vilket betyder att Alices sovstund är mitt i tiden för påklädning och avfärd. Därför har vi gått upp tidigare än vanligt (vanligt är när Alice själv vaknar). Med den enkla anledningen till att Alice ska (förhoppningsvis) vilja sova tidigare än vanligt.IMG_0039Vi smygstartade julfirandet igår med morfar Acko och Alice fick en sackosäck i julklapp. Och vilken lyxig uppgradering av morgonmyset det har blivit. Hon är så nöjd, när jag satte ner henne i den nu på morgonen gäspade hon och sa ”icke, icke”. Dvs ”kan jag få se på Nicke Nyfiken” om man ska översätta det till vuxenspråk. Just nu har hon glidigt ner lite i sackosäcken och trummar på golvet med fötterna.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Hon är så söt lilla Alice! Min son gillar också att mysa framför tvn på morgonen. Hans favoriter är draken i bollibompa och ”Stadens hjältar”. När jag tycker han tittat klart efter en stund stänger jag av tvn men då blir han jättearg. Hur reagerar Alice när hon inte får titta längre och hur mycket brukar hon få titta i genomsnitt?

    Tack för en bra blogg och God Jul

  2. carina

    Så söt och gullig hon är lilla Alice, sacco säcken kommer säkert att bli hennes favvo ställe att vara på, ser mysigt ut.
    GOD JUL till Er alla!!

  3. Lina

    Men så söööt hon är, er lilla Alice!
    Elise vaknade vid 06, minst en timme innan hon brukar, men det kan ju även bero på att mannen glömt stänga av sitt alarm som vanligtvis ljuder en vanlig torsdagsmorgon…
    Men nu är vi igång och har till och med smakat av ris a la Maltan till frukost!
    God jul 🙂