Angelica Lagergren

Avsnitt 55 av Tvillingpodden – Golare har inga polare

I veckans avsnitt av Tvillingpodden pratar jag och Jessica om hur Åre-resan var. Vi pratar om människor som inspirerar oss och om att ingenting faktiskt är omöjligt. Jessica är övertygad om att hon kan göra vad som helst och bli precis vad som helst, så länge hon bara har viljan. Det är härligt tycker jag! Jag är mer… realistisk? Eller tråkig? Vi pratar även om det här med att hamna i säng med någon som är utklädd, till typ Marilyn Manson… och när man vaknar upp nära personen ser man att den inte alls ser ut som man trodde. Det och mycket mer i avsnitt 55 av Tvillingpodden.

Du kan lyssna här i bloggen, på Tvillingpodden.se, i din podd-app eller via Itunes. Om du lyssnar och sitter med mobilen/paddan i högsta hugg, ta gärna en bild och lägg ut på instagram under #tvillingpodden så att vi ser vad ni gör när ni lyssnar.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Alltså åh, lyssnade precis på best of podden och herre min själ vad jag (och min sambo) skrattade!! Jag är en av dom som ÄLSKAR när ni är er själva så jävla fullt ut och hoppas verkligen och håller tummarna för att ni inte bara är seriösa till våren 🙂
    Älskar att få skratta med er!!
    Keep going strong!!
    Puss och kram

  2. Thessan

    Det här avsnittet spolade jag flera gånger och till slut stängde jag faktiskt av. Tycker att flera av era avsnitt varit intressanta, typ det med er mamma och det med tvillingmamman (HUR trevlig verkar inte hon va?!) men det hoppig, ofokuserade mode ni var inne i nu är ganska tröttsamt. Ser fram emot eran ”nya” mer arbetade podd!