Angelica Lagergren

Ett härligt kaos

Igår efter att jag varit hos tandläkaren packade vi in oss i bilen och åkte till Mall of Scandinavia. Jag hade på känn att det skulle vara svårt att få Alice att sitta i vagnen…hon vill bara ”gå, gå, gå” som hon säger själv. Och ja, jag hade rätt. Men jag tänkte att jaja, hon kan gå och hålla mig i handen så kan vi gå in i butiker och leta julklappar. Nix. Hon ville springa (ja, hon både springer och går nu!) fritt på alla stora ytor som fanns. Gärna nära rulltrapporna som är SÅ spännande. Då och då bar jag upp henne och lekte flygplan in i någon butik, rafsade åt mig något och betalade med svetten rinnande i ansiktet. Stefan och Philip gick det lite bättre för, så vi fick ihop några julklappar i alla fall.

IMG_2109

Gå, gå, gååå!

IMG_2111Glasspaus, Alice fick smaka på yoghurtglass med jordgubbssmak och hon älskade det. Såklart. Det är ju så himla gott. Kaffet i bilden hann vi inte dricka upp, haha, kaffe utan lock i kombo med att springa efter Alice är omöjligt.

IMG_2154Kvällen avslutades med ett härligt julbord med Jessica, Ibbe, Elsa och Acko. Och vår lilla familj såklart. Vi hade bokat bord till kl 19… nu har vi lärt oss att det inte är en optimal tid för julbord med små spralliga och trötta barn, så nästa år får det bli jullunch istället. Även om livet är lite upp och ned och kaos just nu så älskar jag det. Alla små faser går ju över och det här med att springa efter Alice överallt ser jag bara som gratis träning.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mikaela

    Haha jag känner så väl igen det där. Min Freja springer runt i Täby centrum som om hon äger stället. In på polarn och pyret som tydligen är hennes favoritaffär, bläddrar bland kläderna och säger ”che Che Che Che” och tycker vi ska köpa allt. Det är lite svettigt att försöka shoppa men det är ju så kul att se henne så där lycklig 🙂

  2. Sophie

    Kul att springa runt! nu kommer jag med ett ej efterfrågat tips

    Det kan vara en god investering att lära dom att hålla handen fast de inte vill såklart. Vi ger alternativ, antingen hålla handen eller åka vagnen (inte jämt såklart men där det finns bilar, på affärer och så.) tillslut lär de sig vad dom gäller. Kan vara skönt. Fast såklart knepigt med den nyfunna friheten att kunna gå