Angelica Lagergren

Att äta med hela ansiktet

Min middag igår gjorde verkligen succé hos Alice. Hon har börjat äta mer och mer, men den mängd hon åt till lunch i dag har hon inte varit i närheten av. Gårdagens middag och lunch idag, nu är han snurrig tänker ni. Men vi brukar alltid göra matlådor till lunchen dagen efter av middagen.

IMG_5829
Det blev en del Vanish på den där pyjamas för att få rent den…

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cathrine

    Håller med, galltvål fungerar jättebra! Ett tips är också att blötlägga, eller tvätta kläderna så fort som möjligt.
    Fast jag valde oftast den lättaste vägen när min dotter var mindre, hon serverades helt enkelt väldigt få tomatbaserade rätter, hehe.

  2. Sara

    Tips tips! Finns ett ”ät- och lekförkläde” från babybjörn som är som en tröja i sådant material som man bara kan torka av! Perfekt när barnet ska äta, måla etc. Min dotter är bara snart 5 månader men jag ska köpa sådana när hon blir lite större 🙂

    1. Sophie

      ..fast dom är rätt jobbiga att torka sen när dom är avsköljda och blöta 🙂 och sen har de ingen smart uppsamlingskopp som de hårda haklapparna, de brukar bli rätt välfyllda när barnen börjar äta på egen hand! Smarta för att skydda tröjan är dom iaf 🙂

    2. Anni

      Jag brukar använda både ock, babybjörn ”skyddsdräkten” under för att skydda kläderna och en haklapp ovanpå för uppsamling av maten.