Angelica Lagergren

AW hos Loppi

Idag har det varit tekniskt underhåll här på bloggen vilket har gjort att den inte har gått att läsa, men nu ska den fungera igen. Är det nåt som inte fungerar när du läser? Kommentera gärna det så kan vi framföra det till IT-avdelningen på Loppi.

Jag och Jessica har varit på AW hos Loppi idag och det var så mysigt. Philips var också där och visade massa spännande produkter. De visade bland annat en kaffemaskin som man kan styra via en app, jag vill ha den på mitt och Jessicas kontor.

IMG_1137

FullSizeRender 2Alla som var där fick med sig en goodiebag hem och en julklapp. Jag fick en eltandborste, väldigt passande eftersom jag har två hål, hehe. Jessica fick en steamer som hon blev SÅ glad över. Hon satt och höll den i famnen som om det vore en bebis. Jag borde ha tagit en bild på det såklart, men ni får helt enkelt bara föreställa er. 

FullSizeRenderNu ska jag titta på Bachelor och sen hoppa i säng. Jag är så himla trött och har ont i kroppen. Håll tummarna för att jag håller mig frisk… I morgon ska jag och tvilling köpa de sista grejerna till kontoret. Vi behöver en matta och ett armeringsjärn. Mattan behövs verkligen för att ljudet ska bli så bra som möjligt när vi spelar in Tvillingpodden. Missa inte senaste avsnittet av podden förresten, det är ett avsnitt med många skratt.

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Jag brukar läsa er blogg via bloglovin i mobilen men jag får aldrig upp bilder längre :/ Jättetråkigt, ska jag se bilderna så måste jag klicka in på originalinlägget men det gör att det tar dubbelt så lång tid och det är inte alltid jag orkar krångla. Det är samma sak på Jessicas blogg och de gick väl an när det bara var hennes blogg men så tråkigt nu när det också är eran blogg.
    Inte heller fungerade det att kommentera via mobilen, rutan med namn etc kom aldrig upp men jag fick hela tiden felmeddelanden om att jag missat fylla i den.
    Tråkigt men jag gillar verkligen eran blogg! Så jag fortsätter läsa och hoppas de löser sig så vi kan få se bilder på era härliga barn direkt på bloglovin framöver!

    1. Stefan Lagergren

      Hej Sofia,
      Nu ska det fungera med bilder i Bloglovin, hör av dig om det fortfarande inte gör det.
      / Stefan

  2. Linnea

    Hej! När man läser bloggen genom bloglovin kommer inga bilder upp så som det gjorde förrut, så måste klicka in på varje inlägg! Kanske kan kolla om det är något som går o fixa! 🙂 Ni är fantastiska!! Puss

    1. Stefan Lagergren

      Hej Linnea,
      Nu ska det fungera med bilder i Bloglovin, hör av dig om det fortfarande inte gör det.
      / Stefan

  3. Lisa

    Tips:
    Jag tror att det kanske är ett armeringsNÄT ni är ute efter, inte järn. Nätet är mindre, tunnare och behändigare. Finns för exempelvis bruk i trädgården och inte för att gjutas ner i marken. De är superfina, har själv en sådan med foton på. Jag köpte det på Jem & Fix för under hundralappen, men kan tänka mig att det finns likadana på typ Jula, Byggmax och andra liknande butiker 🙂

  4. Johanna

    Ert Arkiv funkar fortfarande inte mer än halvt. Inlägg som är i början av månaderna dvs ex 1-12 mars finns inte.