Angelica Lagergren

Såhär kan man också klippa Tvillingpodden…

Bild 2015-11-01 kl. 17.54Stefan står i köket och lagar middag (köttbullar och pasta) och jag sitter och klipper veckans avsnitt av Tvillingpodden. Philip vaknar så fort jag lägger ner honom så han får helt enkelt ligga på mitt bröst samtidigt som jag sitter och klipper. Alice kryper runt mig och leker tittut, hon säger ”Kickut, kickut” och gömmer sig bakom sina händer eller bakom soffan.

I veckans avsnitt av Tvillingpodden är jag lite på hugget. Vilket töntigt uttryck egentligen… Men jag är liksom inte mitt trevligaste jag. Vi är inte osams på nåt sätt men jag hör ju att jag låter lite… syrlig? Jag ska försöka ha en trevligare ton nästa vecka. I morgon släpper vi alltså avsnitt 48 och vi har snart poddat i ett helt år. Vi efterlyser nu era bästa avsnitt/delar av avsnitt. När skrattade ni som mest? När grät ni? Vad har ni gillat extra mycket? Kommentera gärna (eller maila på [email protected]) så kommer det att komma ett ”Best of Tvillingpodden” i samband med vårt årsjubileum.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fia

    Den när eran kompis skulle berätta sin förlossningsberättelse, och ni pratade innan, ni fick ett spnt jäkla skrattanfall, och jag skrattade så jag grät när jag stod och vek tvätt. Maken kom in och trodde jag var ledsen, skrattade och grät ännu mer när jag skulle förklara 😉 era skämt och skrattanfall är oslagbara!

  2. Emilia

    Förlossningsberättelsen (Jessicas?) med beskrivningen av förlossningspallen som en fingerborg – då gick jag gapskrattandes genom ett bostadsområde och fick konstiga blickar 😀

  3. Lisa

    Bästa hittills var det avsnitt då Jessica (?) berättade om att hon skulle gå någon modevisning och skulle få håret klippt. Alla andra blev jättefina men hon fick en skitful frisyr! Älskar när Jessica i klippet härmar frisören, typ hundra gånger, ba: ”Seee, en…”. Skrattade så jag fick springa hem för jag höll på att kissa på mig! hahahahha.

  4. Rebecca

    Jag skrattade så tårarna sprutade till avsnittet om ”pappret som fladdrade mellan Jessicas skinkor” – SÅ roligt!

  5. Alejandra

    Klä av och på. Av och på. Av och på. Av och på. Av. På. Av. På. Av. På!!!!!!! Fick sånt där snark-skratt för jag fick hålla mig från att garva så inte bebben vaknade….bästa sortens skratt!

  6. Therese

    Svårt att välja då det finns sååå mycket bra 🙂 men när ni pratade om bröstpumpen och vad som kan komma ut om man använder den på en snorp.. När angelica sa att ibbe och jessica hoppar studsmatta – tårarna sprutade!! Och hela del 1 av Jessicas förlossningsberättelse. Som sagt det finns så mycket både hysteriskt roligt och sånt man känner igen sig i. Ni är BÄST!!!

  7. J

    Hej!

    Har aldrig kommenterat, men kände att nu var det dags!

    Jag är mammaledig och läser både er och Jessicas blogg flera ggr/dag och lyssnar ju sjävklart på podden varje barnvagnspromenad! Har nog lyssnat på alla avsnitt 3-4 ggr! Ni är så otroligt härliga och ärliga och jag känner igen mig så mycket i det ni pratar om. Jag känner mig faktiskt mer normal sen jag började lyssna på er, är lika grov i käften och har heller ingen direkt farstu Älskar även att ni är ärliga om allt även det som är pinsamt att erkänna, avundsjuka mm. Så befriande!! Vi känner ju alla sånna känslor, men väldigt få pratar ju om det.

    Skrattar nog faktiskt varje avsnitt men det jag skrattat mest och högst åt är när ni pratar om ulftraljudet och hur man ser om det är en snippa, ”dick dick dick”. När barnmorskan petar med pinnen på Jessica och säger ”knubbis” (det är ju egentligen väldigt taskigt men det som gör det så himla kul är att du skrattar så hjärtligt att du inte riktigt får fram orden). Hahah jag skrattar nog oftast åt själva skrattet faktiskt, ni båda har ett väldigt smittande skratt! Och åt ”städa med snippan”-sången!

    Som mest grät jag när ni pratade om lilla Junis och när Jessica började gråta när hon berättade sin förlossningsberättelse.

    Jag är verkligen en känslomänniska, och iom att ni är så ärliga så dras jag väldigt lätt med, gråter när ni gråter och skrattar när ni skrattar!

    Tack för att ni gör podden och förgyller mina dagar och får mig att känna mig lite lite mer normal de dagar då jag inte mår så bra.❤️

    Kram J

  8. Sanna

    Alltså jag garvade läppen av mig när ni pratade om att vara kräksjuk och gravid och kissa och kräkas samtidigt, haha fan va taskig humor!! Va också gravid då så igenkänning deluxe:D grät gjorde jag när ni berättade om att du låg inne på sjukhus och du blev ledsen av att prata om det<3 samt alla gånger ni pratar om destruktiva stunder i livet! Älskar när ni blandar högt och lågt och har nåt seriöst ämne med också, typ förlossningsberättelserna har jag älskat! Skulle gärna höra mer om hur ni tänker kring exvis uppfostran osv! Sen är ju eran mamma lätt den skönaste kvinnan 😉 älskar er, ni räddar alla barnvagnspromenader❤️ Kram

  9. Caroline

    Alltså, skrattade så jag dog när ni pratade om Jessicas ultraljud och ni sa att barnmorskan petade på Jessica med en pinne! Såååå kul

  10. Lina

    Garanterat högsta skrattet från mig var för ett par månader sen när du Angelica började fejk-skratta jättekonstigt (tror ni pratade om hur man kan skratta på olika sätt/låta på olika sätt när man skrattar) så att ni båda typ dog av riktigt skratt till slut, då skrattade jag HÖGT och länge! Tur att jag var ensam på min långpromenad med vagnen då, så att ingen såg eller hörde 🙂

    1. Emma

      HAHA ja det är så kul. Speciellt när du Angelica börjar skrika nej för du får sammandragningar haha. Haha så elakt att jag skrattar åt det. Men det är väl igenkänningsfaktorn eller nåt 😉

  11. Sara

    Kan ni inte films lite någon gång när ni spelar in podden? 😀 Vore jättekul att se vad ni har för utrustning runt er och hur det ser ut där ni spelar in. Kram!

  12. S

    Det var bland de första avsnitten tror jag..när ni berättade att Steffe klipper podden samtidigt som han drog sig i snorpen hahaha. Klipp,sats,klipp,sats! Hahahah alltså jag skrattade så i solariet så jag var tvungen att stänga av hahahahah

  13. Sofia

    Att säga/skriva att man ska hänga eller har hängt med någon är också töntigt. Speciellt när 30 åringar säger det. Så pratar man i 15 års åldern. Det heter har varit med eller ska vara!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Haha ja, kanske det! Jag tycker nog inte att det är så töntigt att skriva/säga hängt med någon. 😉 Kram A

    2. Sara

      Haha Sofia, va?? Jag är 28 och frågar mina kompisar om de vill ”hänga” när jag vill umgås. Folk får väl säga/skriva vad de vill :). Konstig grej att störa sig på…