Angelica Lagergren

Dags att byta till varmare skor

IMG_9844Här om dagen när vi var ute på promenad och lekte blev Alice fötter alldeles för kalla. De här skorna som vi köpte på Zara är fodrade men inte tillräckligt varma för långa stunder i en sandlåda. Det är alltså dags att byta till ett par varmare skor! Vi har klickat hem ett par från Kavat, men vi har även ett par fodrade stövlar på förskolan som vi fick i present av min kompis Daniela. Jag tycker fortfarande att det här med skor är så svårt… Jag önskar att jag kunde fråga Alice om de sitter bra och är varma och sköna. Hon kan ju liksom inte säga till att hon är kall om fötterna.

originalDe här fast svarta blev det från Kavat. Jag hoppas att de ska hålla Alice fötter varma i höst.

IMG_9851

Gulliga kusinerna ute i höstlöven. Alice har lärt sig vad lukta betyder, så om jag säger ”Vill du lukta på blommorna?” eller som här, på lövet, då gör hon det. Megagulligt!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ems

    Hej! Vår 16-månaders har fortfarande sneakers om det inte är blött. Jag var också orolig att det blivit för kallt men när jag känt på hans fötter när jag tagit av skorna efter en lång stund ute så har de varit jättevarma. Så jag antar att han inte fryser om fötterna än iaf 🙂

  2. martina

    Kavat skor är bäst. ….det köper jag jämt till.mina pojkar….men det som jag även vill tipsa om är ullstrumpor som finns att köpa på Lindex …då kan jag garantera varma fötter på barnen…..o sulor i skorna såklart….