Angelica Lagergren

Herr och Fru Lagergren på Snapchat

IMG_5415Kidsen har länge snackat om Snapchat och varken jag eller Angelica har riktigt förstått oss på det. Vi är ju inte ”kids” längre hur gärna vi än vill vara det. Men tidigare idag hade Daniel Paris Snapchat-skola på Nyhetsmorgon och om dess publik nu kan Snapchat borde även vi kunna det. Bloggen har nu iaf ett Snapchatkonto; mrmrslagergren heter vi där. Vi tänkte att vi kör lite videos där så ofta vi kan, så ni som efterfrågat lite mer frekvent rörligt material kan hänga där med oss samtidigt som ni fortsätter läsa bloggen så klart. Det kommer inte vara samma innehåll på dessa olika kanaler.

Imorgon på bussen in till stan ska jag Youtube:a ”How to Snapchat” och liknande för att bli ett riktigt Snapchat-ess och sen lära Angelica. Eller så kanske ni kan förklara detta för oss, så får ni vårt Snapchatkonto precis som ni vill ha det. Ni formar oss helt enkelt.

mrmrslagergren heter vi där alltså. På det här nya Snapchat som kidsen håller på med.

/ Stefan

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Wihoooo! Gud va kul!!! Följer er självklart där nu!!

    Är endast 18 och i min ålder så hänger vi och hörs mer på snap än på sms! Lite snabba snap-tips till er!

    1.snapchat bilder behöver absolut inte va så fixade eller så tilltänkt som instagram ibland är! Snabba ögonblicksgrejer så blir de bäst!!

    2.Blanda bilder och film, men kanske lite mer film än bilder, film är lite roligare och uppdatera så ofta ni kan!! De är roligast då!

    De är typ de! Väldigt okomplicerat och väldigt kul!!

    Även stort tacka ör er underbara blogg! Så mycket feelgood och ärlighet! Massa kramar och kärlek❤️