Angelica Lagergren

Ni är bäst! 

  Tusen tack för alla era fina kommentarer igår angående att Alice går på förskola och att vi valt att inte blogga om det förens nu. Alla behöver inte tycka att det är en bra idé med förskola men man behöver inte skriva elaka saker för det. Alla familjer gör som de själva vill och det här är det som passar vår familj bäst. För andra passar det bättre att ha barnen hemma i många många år. 

Vi känner oss trygga med Alice förskola och som jag skrev igår fungerar det väldigt bra. Personalen där är fantastisk! Föräldramötet igår var så mysigt och de visade bildspel med barnen och vi fick se teckningar som de målat. Alltså mitt hjärta spricker av stolthet av de där små strecken som min lilla unge har gjort. <3 De pratade om att gruppen ska ha ett luciatåg i december, jag kan inte tänka mig något gulligare! Jag längtar till december nu mer än någonsin. 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Jag har följt er sedan ni väntade Alice , Fantastiskt att få följa er. Vår dotter är lika gammal som Alice och känner igen mig så mycket i det ni skriver. Och spännande att få följa er nu med två barn och hur ni löser vardagspusslet.

    Vår dotter ska också snart börja på förskolan. Ge gärna tips på vad som behövs inför starten.

    Ha det gott!

  2. Hanna

    Jag lär bara skriva till dig Angelica att jag lyssnade på er podd första gången idag och vet inte om jag var trött efter nattjobb eller om de var solen som sken men jag garvade flera gånger högt rakt ut i luften åt er! Sånt skönt tugg! Trots att ja varken har barn är gravid eller är tvilling så va de en mycket rolig podd att lyssna på! Ska tipsa om denna! Kram 🙂

  3. L

    Visst är det en helt fantastisk förskola?! Vi är så himla nöjda vi med! Å… ta med näsdukar till luciatåget 😉 Jag bölade som en gris när jag såg vår dotter tåga in där första gången. Andra året höll jag mig lite lugnare 😉 ha ha..

    Stort grattis igen till lillebror! Såg dig å Jessica i centrum förra veckan uppe vid leksaksaffären. Superfräscha såg ni ut! ❤️ Hoppas jag ser lika pigg å fräsch ut om några veckor när vår bebis tittat ut 😉 ..

    Kram /Hon vid bilen

  4. Anna mamma till Vincent

    Föräldramöte är verkligen vuxenpoäng! Jag längtar med till december och jul. Ska bli så mysigt med att ha en liten parvel att klä i julplagg. Kram

  5. Vibeke Blixen

    Hej Angelica & Stefan,

    Först och främst – tack för en FANTASTISKT bra blogg! Ni verkar vara så genuina:) Jag är en trogen ”läsare”!

    Jag tycker det är så tråkigt att ni får negativa kommentarer över era val. Jag personligen hade tyckt att det varit väldigt intressant att följa er även där,, inskolning, förskola osv. Jag själv ska snart skola in min son Edward. Nervöst!

    Ni är bäst!

    Kram!