Angelica Lagergren

En lugn stund i soffan

IMG_8921Nu sitter jag i soffan efter en långpromenad tillsammans med hela familjen och Jessica och Elsa. Vilken magisk kväll, ljuset ute var helt fantastiskt. Luften är perfekt nu tycker jag, varm när solen ligger på men sådär härligt krispig på morgonen och kvällen. Jag skulle kunna vara utomhus hela dagarna när det är såhär fint väder. Det är perfekt att vara mammaledig just nu!

IMG_8922IMG_8915Jag och Jessica skulle ta lite bilder till Tvillingpodden, det gick sådär. Här ser vi mest ut som ett förälskat kärlekspar. Nu sitter jag som sagt i soffan med Philip på min vänstra sida och en godispåse på höger sida. Alice har somnat, men innan var hon så gullig mot sin lillebror att jag började gråta. Hon klappade på hans huvud, som att han var en liten katt. Sen böjde hon sig framåt och gav honom en puss. Hon är verkligen en kärleksfull liten tjej. Och idag sa hon mormor för första gången! Jag tänkte blogga lite om amning senare i veckan, några har frågat hur det går.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Jättefin bild! Min och min lillasysters bilder ser antingen ut som eran eller på nåt konstigt sätt när vi är skitpackade tillsammans haha.

    Jag är lyckligt lottad som har en syster som står mig så nära.

  2. Madelene

    Alltså ni!

    Ni är sååå otroligt vackra, härliga och godhjärtade människor.

    Ni är så bra och underbara.

    Hejakram från en annan mamma vars dagar ni lyser upp med bilder, podd och bloggar. Tack!

    Er kärlek och ödmjukhet känns ändå hit till Kalmar.