Angelica Lagergren

Hela familjen lagar pizza

IMG_4846 IMG_4848 (1) IMG_4851 IMG_4853 (1)Allt var som upplagt för världens mysigaste familjekväll hemma hos familjen Lagergren. Vi skulle göra hemmagjord pizza och Alice älskade att få vara med och laga mat. Hon skivade mozzarella med smörkniv och kastade ut champinjoner på pizzan. Philip hängde med i köket i vår Stokke MyCarrier och trynade tungt mot mitt bröst. Ni märker ju hur ultramysigt det här kommer att bli. Erkänn; ni är smått avundsjuka på hur mysigt det här kommer att bli.

Det ni inte vet är att jag missräknade tidsåtgången lite. Och den lilla, men ack så viktiga, detaljen att pizzan skulle svalna från 200*C till ätbar temperatur. Det här gjorde att vi hamnade nästan en halvtimme förbi Alice matstund och kaoset var ett faktum. Jag och Angelica fick slänga i oss pizzan ackompanjerat av en gråtande Alice, men en sovande Philip, samtidigt som vi försökte locka Alice att äta så mycket som möjligt.

Alice sover sedan en stund tillbaka, nästan 45 minuter tidigare än vanligt, det ger ju mig och Angelica lite mer tid tillsammans men vi är lite slut efter kvällens middag. Nu väntar det ryggläge i soffan och massa godis.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Frågor till tvillingpodden!!!!!

    Hur är sex efter att man fött barn? Känns det annorlunda på något sätt?

    Berätta om att ni är kristna! Hur ser ni på dem som inte är det?

    Är ni politiskt engagerade?

    Hur ser ni på aborträtten? Har eran syn på det förändrats sen ni fick egna barn?

    Förlåt för många frågor, tycker om er så mycket!!!! Kram kram kram kram kram

  2. Anna mamma till Vincent

    Det ser väldigt mysigt ut iallafall! När jag ser bilder på er och barnen så längtar jag extra efter min pojke i magen(bf igår) och att bli en familj på 4. Hoppas kvällen blev bra! Kram