Angelica Lagergren

Alice egna kök

IMG_8660 IMG_8667

Jag älskar att stå i köket och laga mat, det blir tyvärr inte så mycket av den varan nu som innan jag blev pappa. Det finns helt enkelt andra saker att göra än att tillbringa en hel dag i köket för att preppa och laga en trerättersmiddag. Så är det bara. Men det här kanske underlättar lite och att mitt matlagningsintresse kanske får gå i arv.

När Alice fyllde ett fick hon ett kök av sin farmor och farfar. När vi sedan skulle städa inför kalaset med Alice vänner ställde vi ut den kartongen i garaget av två anledningar: 1) Vi hann inte bygga ihop spisen innan kalas nummer två. 2) Kartongen var stor och tung, vi ville inte riskera att den ramlade över någon av Alice kompisar helt enkelt.

I går kväll byggde vi ihop köket åt Alice. Och vilken succé det blev. Hon lekte med det hela stunden från middag till läggning. Saker ställdes in i skåpet, dörren stängdes och saker togs ur skåpet. Det provsmakades mat och skålades. Olika serveringsförslag testades i färgkombinationer och uppläggningar. Jag tror till och med att ett och annat ägg vispades. Ja, ni hör ju själva; Succé!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Maja

        Tack!! Har tänkt köpa tipi-tält men det var slut på lagret så det får nog bli ett kök istället i 1 årspresent och tipi i julklapp:)

  1. Emma

    Men så kul att hon gillar köket! Vi ska ta fram vår spis till våra tvillingtjejer, de är 17 månader. Men vart har ni köpt alla tillbehör, behöver köpa till grejer så de har nått att leka med! Tack för en härlig blogg och trevlig helg på er!

  2. Mari

    Så gøy!

    Vår datter er like gammel som Alice og en pappa som er veldig glad i å lage mat. Det er definitivt høyt oppe på forslag til julegave (om ikke på forhånd…) 🙂