Angelica Lagergren

Philips första bad 

 Philip har precis fått bada för första gången i livet, eller är det andra? Han föddes ju i vatten… Hur som helst var det sååå mysigt. Han var helt avslappnad och låg stilla och flöt i den lilla baljan. Efter en stund började han sprattla och pipa, då avslutade vi kvällsbadet. Jag och Jessica ska gå på babysim i december och jag ser verkligen fram emot det. Har ni gått på babysim med era barn? Var det mysigt?
/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jonna

    Vi gick på babysim med äldsta pojken när han var 3 månader. Jag tyckte det var mysigt och han hängde mest på. Men helt klart värt det. Ett tips är att packa med MÅNGA handdukar, och att bära honom i babyskyddet imvirad i en handduk i badhuset.

    Johanna: Vi fick frågan OM vi ville bada våran andra son när han föddes. Så det är absolut inget tvång att man måste bada bebisen på bb. Det avgör man som förälder själv! Han föddes för 7 veckor sedan.

  2. Johanna

    Men gud, min kommentar ovan. Nu blandade jag ihop er med en annan mamma som jag följer som inte bor i Sverige som precis fick barn. Haha! Jag skyller på förkylnings- och småbarnsmamma-hjärna! Haha Gå på babysim! Ångrar nu i efterhand att vi inte gjorde det för vår dotter älskar verklugen vatten!

  3. Johanna

    Badade ni honom inte på bb? I sverige badar man alla bebisar innan man får åka hem så de blir helt av med allt fosterfett osv som man bara torkar bort lite lätt när de kommer ut.

  4. Bella

    Hej! Vi gick när vår son var 9 mån. Då uppskattade han det verkligen. Är säkert olika men vi uppfattade det som att det var roligare för de lite större barnen som är mer ”med”. Innan är det nog mer mysigt för föräldrarna hehe men inte fy skam det heller ju! 😉 kram

  5. m

    Vi började på babysim när barnet var ungefär 5 månader och det var en succé! Jag tyckte att det underlättade mycket att han kunde sitta stadigt när vi började för då kunde han sitta i en barnstol och duscha tillsammans med mig, men ni har ju två vuxna med er i omklädningsrummet så det spelar kanske ingen roll 🙂 Jag tror att ni kommer ha det superbra!

  6. Linda

    Vi gick babysim med vår dotter när hon va 3 mån… Och Hahaha, för OSS(nu talar ja om VåR erfarenhet) så va det meningslöst hon flöt runt där med pappa i vattnet och krampade tag i honom och va lixom aldrig…riktigt med? däremot att åka till badhuset när dom e nåt år eller 2 oj såååå roligt! Men nä,för oss va det både bortkastad tid å pengar! Men hoppas ni får en bättre erfarenhet än oss

  7. Caroline

    Hej!

    Vi började på babysim med vår dotter när hon var 3 månader och det var såå mysigt!! Nu är hon 9 månader och vi påbörjade för ett tag sen en fortsättningskurs. Tycker era bebisar om att bada kommer ni säkert få en massa mysiga stunder i bassängen 🙂