Angelica Lagergren

Han vände sig från mage till rygg

IMG_8542Redan på förlossningen märkte jag att Philip var väldigt stark i nacken, detta är något som både barnläkare och Bvc-sköterska har påpekat också. Igår la jag honom en stund på mage vilket han verkade tycka om, han hade benen sådär gulligt indragna och låg och kikade i soffan. Men efter någon minut började han lyfta huvudet och snabbt som attan vred han kroppen och spände ut ena benet och sparkade ifrån. Förmodligen var det här ju inte alls medvetet gjort utan bara en engångsgrej, men både jag och Stefan tittade på varandra och var helt chockade över vad han just gjort. I morgon blir han tre veckor! En liten men stark miniperson.

Nu ligger han här i nestet i soffan och jag dricker kaffe. Jag tänkte att jag skulle visa vårt nya babynest för er lite senare, vi har ett nere i soffan och ett i hans säng. Väldigt lyxigt men också skönt att slippa släpa nestet upp och ner för trappan.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Va kul. Vår son, 4 månader på söndag, började också rulla från mage till rygg vid en veckas ålder och därefter slutade han inte utom de kunde han efter de 😉

    Sedan nacken va vänligt starkt och även om man ha varit försiktig har han kunnat hålla huvudet direkt.

    Nu snart fyra månader och grötande bebis som rullar på alla sorters håll och sitter 🙂 så kul att se 🙂

    Philip är så fin! Ni ha gjort så bra i från er

  2. Lisa B

    Men så stark bebis!

    Vår lilla Filip lyfte huvudet stadigt redan på bb. Det har gjort allt så mycket lättare med honom!

    Jag har en fråga till er:

    Nu har ni ju två barn, flicka pojke. Och ni visste ju kön redan under graviditeten. Min fråga är om det liksom känns att det är en flicka och en pojke. Eller ser man på dom som ”det här är mina barn”? Jag hade nämligen så otroligt stark känsla att jag var gravid med en pojke och så fick veta att det var det. Och nu när han är 5 månader har ju fortfarande så starka känslor av samhörighet med honom för att jag kände att han var en pojke. Kanske en konstig fråga men jag har undrat hur jag skulle känna om jag hade fått en flicka..

  3. Sofia

    Så roligt min son vände sig också sådär vid tre veckor. Sen har han varit väldigt snabb med de mesta. Gick vid 9,5 månad! finns både för och nackdelar. Ramlat en del och Snabb som attan är han ! Och klättrar på ALLT! Ingen vila och rob

  4. uppochhoppa

    Vilken stark liten krabat! Det är skönt att veta att de är starka i nacken, även om man såklart behöver ha koll – men en helt annan grej när man ser att de är lite medvetna och jobbar med nacken. Båda mina har varit lite så också, inte alls på detta sätt, men ändå. Vilken häftig grej det är med bebisar, ingen är den andra lik och vad fint namn han fått förresten, hade missat det!