Dagens outfit – baby edition – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Dagens outfit – baby edition

IMG_8473 IMG_8479

Klänning – Livly, Rosett – Lillaja.se

Idag har familjerna firat Angelica och Jessica som bekant fyllde 30 år tidigare i veckan. Alice ville självklart vara fin för mamma och moster på deras lilla kalas och plockade fram (läs: pappa Stefan plockade fram) en av sina finaste och sommrigaste klänningar den här varma och soliga september söndagen. Humöret har varit på topp hela dagen och under kalaset passade Alice även på att gå ungefär sju steg mellan mig och mormor. Nu ska vi chilla hemma innan det blir dags att göra natt av den här dagen.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.