Angelica Lagergren

Greentom Up Convertible – barnvagnsrecension

IMG_4654 IMG_4667Greentom Up är en vagn som vi har fått testa i sommar. En smidig liten vagn där barnet antingen kan vara vänt mot dig eller framåtvänd. Greentom Up har sina för och nackdelar, precis som de flesta barnvagnar har.

Jag tycker att fördelarna är följande: Den är gjord i 100 % återvinningsbart material. Det här är en av de största fördelarna tycker jag, då det faktiskt känns bra att köra den här vagnen i vetskapen om att den just är miljövänlig. Vagnen är otroligt lätt och blir väldigt liten när man viker ihop den till skillnad från vår Bugaboo Donkey Duo. Den fungerar perfekt som extravagn att ta med nu om Angelica ska iväg med Philip och jag med Alice på varsitt håll.IMG_4673

Några saker som skulle kunna förbättras: Varukorgen är väldigt liten under sittdelen. Som en bieffekt av att vagnen är väldigt lätt, blir också att den blir lite småranglig, det i kombination med de hårda och lite mindre framhjulen gör att gå upp för trottoarkanter på snedden (alltså inte rakt emot kanten) blir lite vingligt. Jag tror inte detta är ett problem som är specifikt för Greentom utan för alla mindre vagnar med icke-uppblåsta framhjul.IMG_4672

Som en extravagn är Greentom perfekt för oss. Alice får skjuts fram och tillbaka till förskolan i vagnen och promenader ner till lokala ICA-butiken för att kompletteringshandla är supersmidigt. Vagnen är enkel och det är inte en massa inställningar med att hitta rätt längd och vinkel på handtagen, för det finns bara en.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.