Angelica Lagergren

Nytt avsnitt av Tvillingpodden

Idag är det måndag och precis som vanligt släpper vi ett avsnitt av Tvillingpodden. I det här avsnittet pratar jag om min förlossning med Lille Skutt (hans namn får ni veta senare idag!). Ni får veta hur det var att ha sammandragningar samtidigt som en nervös och stirrig Stefan försökte packa sin BB-väska mitt i natten. Jag berättar om hur det var att komma till BB Sophia och vilken låt som spelades under förlossningen. Hoppas att ni vill lyssna på del 1 av min förlossningsberättelse.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Rebecca

    Äääälskade dagens avsnitt! Längtar alltid till måndagarna när ett nytt avsnitt släpps, det blir alltid veckans roligaste barnvagnspromenad! Hög igenkänningsfaktor på ”jag är hårig” och kaffeandedräkten! Kram på er

  2. Michelle

    Hej världens bästa tvillingar.

    Jag har en fråga till er. Ni är ju skilsmässobarn x2 om jag förstår det hela rätt. Ni har pratat om er pappa och även om ”morfar Acko” och att er mami är singel så jag antog det (men rätta mig om jag har fel). Till.min.fråga.

    Jag är uppväxt utan pappa. Min mamma hittade sin kärlek för 11-12 år sedan och sedan dess har han varit min pappa. När jag väntade min etta, Elise på två år nu, så frågade jag honom om han ville bli morfar till mina barn och det ville han så gärna och verkade uppriktigt glad över det.

    Nu har min mamma lämnat honom. Han är såklart arg och ledsen över situationen. Men. Han tar ut det på mig och min dotter (min snart fyra månaders son har ju ingen koll på läget). Han vill inte träffa oss och han vill inte ha en framtid med oss trots att han tog på sig rollen som morfar.

    Hur gjorde ni när morfar Acko blev just morfar Acko. Var det så självklart för alla att ni skulle stanna som familj när er mamma och han valde att separera/skiljas eller var det problem i början. Och hur ska man lösa det? GÅR det att lösa? Jag har börjat undra om det ens är värt det. Men min dotter frågar dagligen efter sin morfar och svarar på sin egna fråga och säger att han åker båt.

    Kära Bullen hjälp mig.

  3. E

    Man blir nästan tårögd när man hör och läser om förlossningar när man varit med om det själv nyligen! Håller med dig Angelica, min förlossning var heeeelt otroligt fantastisk, den får 20poäng av 10! Skulle kunna göra om den fleeeera gånger! Och vad jag skrattade när du pratade om kaffeandedräkten!

    Längtar redan tills nästa avsnitt, kan ni inte livesända era liv dygnet runt? Som big brother typ?

    1. E

      Nu såg den där kommentaren lite skum ut när det inte syntes några smileys 😀 livesändningen av era liv var alltså menat som ett skämt :’D

  4. Elle

    Åh vad jag längtar tills jag kommer hem och kan lyssna!!

    Carolina – LYSSNA på podden, det är det värt, och aplätt är det! 🙂

    Och spännade med Lille Skutts namn. 🙂