Angelica Lagergren

Bugaboo The Runner – recension

IMG_6495Jag och Alice har under några veckor fått möjligheten att testa Bugaboo’s joggingvagn The Runner. Jag brukar inte springa utomhus, så det här testet har varit ett välkommet tillskott i familjen i några veckor. Fördelen för oss med den här joggingvagnen är att med rätt adapter skulle vi enbart behöva köpa själva chassiet och inte en extra sittdel eftersom vi sedan tidigare har en Bugaboo Donkey Duo.IMG_4659

De stora luftfyllda hjulen gör att den rullar lätt framåt (och bakåt om ni är någon som joggar åt det hållet), handbromsen är supersmidig och är perfekt som en liten broms i nedförsbacken så att vagnen inte rullar iväg i nedförsbackar. Nu har jag inte jättestor erfarenhet av joggingvagnar, jag tänker därför inte göra några halvhjärtade försök med att jämföra med andra vagnar och deras finesser.IMG_4662 IMG_4663Handtaget är justerbart i höjdled men inte i längd från vagnen. Men trots mina 184cm och långa ben på det är handtaget tillräckligt långt men ändå nära nog för att känna sig nära sitt barn. Varukorgen under vagnen är försedd med elastiska band för att hålla fast vad du nu handlat inför eller på din joggingrunda. De tre små nätfickorna längst bak i varukorgen är perfekt för att slänga ner lite lösa saker så som mobiltelefon (om man inte är superkittat och har ett armband till den), nycklar och exempelvis plånbok.IMG_4660Jessicas kille Ibbe, som löptränar lite mer frekvent än mig, sa såhär när jag frågade vad han tyckte om den; ”Kanonvagn som känns superstabil och säker – vanebildande att vara ute och springa med bebisen och plus för bromsen i nedförsbacke!

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.