Angelica Lagergren

Lille Skutt en vecka gammal

AliceochskuttIdag är Lille Skutt en vecka! Bilden till vänster är när Alice var en vecka gammal, och till höger ser ni alltså Lille Skutt. Han älskade att ha på sig rosett. Det känns sjukt att han redan är en vecka…

IMG_8131

Vi var på BB Sophia idag igen och tyvärr är han fortfarande för gul, har för högt bilirubinvärde och har gått upp för lite i vikt. Vi ska dit imorgon igen och i början på nästa vecka kommer bvc hem till oss. Det känns skönt att få tips och råd från de kunniga barnorskorna på BB Sophia. Jag är så nöjd med vårt val av förlossning, det kunde inte ha varit bättre.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Stina

    Å vilken liten sötnos!! Men får han inte sola? Vår lilla gula kyckling (född på påskafton) hade alldeles för högt värde men fick sola under ett dygn och fick mat var tredje timme och då gick värdet ner. Tror han var 6 dagar när han fick sola lite. Hoppas gulheten snart går ner!!

    //En trogen läsare som älskar din blogg

  2. Nina

    Hahaha. Åh vilka fina ungar i rosett. Grattis till er! Håller tummarna för att han blir mindre gul o mer fet snarast. ❤

  3. Lina

    Så fina bilder! Måste verkligen ta mer bra bilder precis i början med nästa barn, saknar det med Elise!

    Hopppas verkligen det vänder snart! Så skönt att du kan vara så lugn den här gången, vilken trygghet vi har med sjukvården här alltså ❤️

  4. Elin

    Du ser oförskämt fräsch ut för att vara nybliven tvåbarnsmor! Vad fina dom är båda två. Tänk vad tiden går fort! Snart kommer det gula försvinna… Kram och grattis!