Angelica Lagergren

Tre har blivit fyra

 Det kommer inte bli så många blogginlägg idag, vi beklagar det. Men det här blogginlägget är kort men gott. Idag, torsdag den 3 september, kl 10:54 föddes Lille Skutt, 3958 gram och 52 cm lång. Alla mår fint, men vi är riktigt trötta efter en lång natt. 

Vi hörs mer imorgon!
/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annika

    Jättegrattis till er!!! Måste ha gått fort. Ser fram emot att få läsa mer om förlossningen senare. Må så gott och ta hand om varandra!

  2. L

    Stort stort grattis!! Njut som bara den i bubblan nu! Ska bli så kul sen att få höra dig skriva eller berätta om hur förlossningen var 🙂 🙂

    / hon vi bilen

  3. H

    Stort grattis till hela familjen & bra jobbat Angelica! Njut nu av första tiden tillsammans, bloggen får ta plats undra hand! Kramar till er

  4. Isabelle

    Åh va härligt, stort grattis till er!

    Här väntar vi på sambons systerdotter som kommer vilken dag som helst, så spännande.

  5. Johanna

    Wow vad stort! Grattis! När jag såg på insta att ni åkt in började jag nästan gråta.. Så kul att följa er. Njut av bubblan och vila! Vi förstår om det inte blir så mycket bloggande!!

  6. Emelie

    Stort grattis till er!!! Vilken lycka! Vår dotter föddes också 10.54! Efter en kämpig natt, hehe. Fast den 19 oktober förra året! Njut nu av er nya lilla familjemedlem!

  7. Isabella Johansson

    Stort grattis! Tänk att ni har fått en ny liten bebis att lära känna och följa i livet. Och att Alice har blivit storasyster. Så spännande! Hoppas att allt har gått bra att ni nu får vila upp er lite.