Angelica Lagergren

Dagens outfit – baby edition

IMG_4457 IMG_4456

Jeans – Lindex, body – Next, strumpor – P.o.P, hårdband – Lillaja

Den här lilla smilgrodan trippar runt i soffan i världens coolaste outfit idag. Regnet fullkomligt piskar ner utanför, här får det helt enkelt bli en dag inomhus. Det är verkligen full fart nu och vi märker verkligen att hon är helt frisk igen efter febern som vi fick dras med i helgen.

Nu är det lunchdags, vi fick tydligen sovmorgon imorse bestämde Alice, på det en sen frukost. Så jag och Angelica hann kramas lite innan Alice vaknade. Efter lunch är det sovstund (ni vet jag och rutiner) och då ska jag passa på att plockstäda, så att vårt hem inte ser ut som ett litet bombnedslag.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sophie

    Med tanke på Angelicas ”gör-allt-för-att-bebisen-ska-komma-instagramfilm” så kan man ju bara tänka vad ”kramas lite” betyder, hahaha. Ps. älskar er blogg!

  2. Anni

    åh, verkligen söt outfit! Hon ser lång ut på bilden, hur lång är hon? Fast jag inte känner er, går jag och väntar på att er förlossning ska dra igång. Sen jag fick barn känner jag mig nästan lite avundsjuk på folk som ska föda, det är ju så fantastiskt hela den här föda barn/ få bebis grejen. Wow!

  3. Anna mamma till Vincent

    Så skön ”kom ut unge dans ”på instagram. Har ej instagram själv men tittar på din och Jessicas varje dag. Hoppas han dansar ut!;) Själv har jag varit hos bm idag. Bebis fixerad och magen har sjunkit rejält. Hoppas värkar drar igång snart för dig! Kram