Angelica Lagergren

Dagen efter kräftskiva

IMG_4427Idag är det morgonen efter en kräftskiva. Jag mår kanon! Alice och jag hängde borta hemma hos Jessica och Ibbe tills det var läggningsdags för Alice. Hon är lite sjuk (på bättringsvägen) så vi ville inte att hon skulle vara med igår. Därför blev det perfekt att vi hängde där och lekte lite eftersom Jessica och Ibbe var hos oss och kräftade sig med Snyltis (Elsa).

Kräftskivan var riktigt trevlig (jag kan ju bara bedöma tiden från 20:45 då jag närvarade efter att ha nattat Alice, men ryktet går att det var trevligt även innan jag kom. Fantastiska vänner som stannade kvar och hjälpt till att städa också. Typiskt bra folk! Alice är som sagt på bättringsvägen och sov hela natten från 20:30 till 06:30. De där sista sex timmarna sov även jag, helt fantastisk skillnad från natten igår.

Nu ska vi leka lite med Duplo innan det är dags för lunch och sovstund. Då ska jag städa undan det sista från kräftskivan.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.