Angelica Lagergren

Fairylights

IMG_4407 IMG_4409Barnrummet tar mer och mer sin färdiga form. Igår, i samband allt fix inför kvällens kräftskiva hängde vi upp den lilla ljusslingan vi köpt till Alice och Lille Skutts tipi-tält. Det blev riktigt mysigt. Vill de ha disco när de blir lite äldre, finns det blinkfunktioner på ljusslingan, men jag och Angelica gillar vitt så den kommer ”tyvärr” enbart att lysa vitt.

Vi hittade ljusslingan på eBay efter era tips om att söka där med sökorder ”fairylights”. 200kr från England inkl frakt och ett byte av stickkontakt.

FullSizeRender”By night”

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    fint! Men tänk på att det kan vara en livsfara då det rekommenderas att barn aldrig aldrig ska komma över sladdar, snören som är längre än 22 cm. Tex så ska man alltid se till att dammsugarsladden är indragen direkt efter användning osv. Jag hade tex själv en laddkabel till telefonen som var rätt lång. Kom in i vardagsrummet och såg att min son snurrat den flera varv runt halsen. Som tur var hände inget, men just snören och sladdar som är längre än 22 cm är precis lika farligt som påsar. Barn kan ju lika lite låta bli att stoppa påsar över huvudet som att tvinna snören runt halsen.

    Jag vill verkligen inte vara en sådan typ som säger åt er hur ni ska uppfostra ert barn för det gör ni helt fantastiskt (inte för att jag ens har någon rätt att vara domare i sådant) men jag tänkte att ni kanske inte bara visste detta, det här med påsar är ju allmänt känt men inte med snören/sladdar. Ok! Kram!