Angelica Lagergren

Kusinerna matchar varandra

IMG_7372IMG_7377Jag och Jessica försökte oss på att klä Alice och Elsa i likadana kläder för att ta fina bilder… Det gick bra i ungefär en minut, sen ville Alice inte vara med på bild längre. Alice rosett kommer från Kappahl, den har hon fått låna av Elsa. Och Elsas rosett är från Lillaja.se. Alla kläderna kommer från Ellos.

11910209_517713378394731_1325741290_nAlice är inget fan av att sitta still och ville hellre klättra ner från sängen. Hon har för övrigt lärt sig ”rumpan först” nu och oftast går det bra. Än så länge har hon inte trillat ner för jag är alltid väldigt snabb med att hjälpa henne om hon glömmer att vända sig om innan hon ska klättra ner.

IMG_7365Kusinen fick i alla fall en liten puss!

IMG_7369

IMG_7352Att peta på Elsas nos är kul tycker Alliano.

IMG_7333Elsa hade inga problem med att sitta inne i tältet i sitt rum och hon väntade tålmodigt på att Alice skulle komma och sätta sig bredvid henne. Jag är så glad över att Jessica och Ibbe bor så nära så att Elsa, Alice och Lille Skutt kommer kunna leka med varandra ofta. Jag hoppas att de kommer att ha roligt tillsammans.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. stina

    Era tjejer är så himla gulliga! Har funderat över hur ett barn producerat av Stefan och Jessica skulle se ut .. som Alice?! Och ett barn av Angelica och Ibbe som Elsa?! Förstår ju att det nog inte kommer ske men SKULLE SÅ GÄRNA VILJA VETA, hahahah 😀