Angelica Lagergren

Han föddes inatt och kunde inte andas

 Idag är ögonen riktigt svullna efter en dålig natts sömn med mardrömmar. Jag drömde att Lille Skutt föddes och han var extremt liten, max 20 cm lång och väldigt smal. Han kunde inte andas själv och jag fick blåsa luft i honom och gnugga hela honom med en handduk. Det tog lång tid innan han började andas. Jag vaknade av att jag grät, drömmen var sjukt verklig. Jag är verkligen glad att han valt att stanna inne i magen så länge som han gjort, skulle han komma nu är han ju förhoppningsvis både pigg och stark.

Nu är jag i vecka 38 (37+4) och det är alltså endast 16 dagar kvar till BF! Heeelt sjukt egentligen. Jag tänker hela tiden att det är lång tid kvar men det är det inte. Oavsett om jag går över tiden och blir igångsatt kommer vi snart att träffas, min vilda lilla son och jag. Vore det inte kul att mitt vatten gick på gravidyogan idag? Jo! Vi satsar på det! 😉

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Blev helt kall när jag läste rubriken innan jag förstod att du drömt.

    Sen blev jag helt kall för jag minns när jag var gravid och drömde en mardröm. Kan knappt minnas att jag vaknat av mardrömmar annars men när jag väntade vår dotter så drömde jag att vår son hade drunknat, vaknade med panik, grät och skrek. Det tog 5 min innan jag kunde tala om för maken vad som var fel.

    Hoppas att du får bättre nätter framöver.

  2. Anna J

    Fruktansvärt med gravid-mardrömmar Så verkliga med eftersom man sover så lätt.

    Men så spännande det är när det kan hända närsomhelst

  3. Emma

    Ååhh, jag är så avis på dig som har det här framför dig så snart! Jag förstår vad du menar med att gå och tänka att det är långt kvar, hade helt ställt in mig på att gå över just för att inte få krupp på slutet. Och så gick vattnet 12 dagar innan BF! En chock minst sagt!

    Stort lycka till när det väl sätter igång! Hoppas han kommer snart skutten!

  4. Anna-M

    Min gosse föddes 37+4! Stark och lagom stor 4950g och 50cm lång. Men inga drömmar är värre än gravidmardrömmar. Lycka till!