Angelica Lagergren

Häng hos barnläkaren

IMG_4395I eftermiddags var jag och Alice på en försenad ettårskontroll med barnläkaren på vår BVC. Det enda Alice gillade med eftermiddagen var resan i bilen och när vi skulle kliva ur bilen. I bilen för att jag råkade tända en lampa med huvudet när jag spände fast henne i bilbarnstolen. Urstigningen för att hon lyckades hänga sig i handtaget som sitter ovanför dörren. Det är nämligen bland det roligaste som finns under en biltur, att jag eller Angelica (beroende på vem som sitter bak med henne) sitter och drar i handtaget.

Ettårskontrollen däremot var tårfylld, men lyckad. Det räcker med att vi går in på BVC för att Alice ska börja klänga på mig och så fort hon ser någon som liknar att vara en läkare/sjuksyster/barnmorska är det kört. Som tur är behöver vi inte hänga där på ett tag nu.

/ Stefan

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hahaha! Så himla lustigt! Vår lilla Alfred (från mammagruppen) ÄLSKAR också när vi sitter och håller i handtagen! Märkliga ungar….

  2. Jenny

    Åh stackars lilla Alice! Vi var med vår lilla Ida på 1årskontroll idag också. var dessutom på första tandläkarbesöket idag.. Så ingen bra dag alls för vår lilla tjej.. Gör ont i hjärtat när det ska tas sprutor, som tur är går det rätt fort över men det där skriket är hjärtskärande!

    Skönt att det dröjer till nästa gång!

    Kram