Angelica Lagergren

Ingen gravidfotografering med andra barnet?

dsc_0733_1_53aea8acddf2b31061fbbf13Jag fick en fråga om vi inte gjort någon gravidfotografering nu när jag är gravid med andra barnet och nej, det har vi tyvärr inte. Det har helt enkelt inte funnits tid till det den här gången. De här fina bilderna tog en av mina bästa vänner Malin på mig när Alice låg i magen. Det var en magisk sommarkväll och ljuset var så himla fint! Malin är verkligen duktig och sjukt snabb på att ta fina bilder.

dsc_0868_1_53aea900e087c375da6a872ddsc_0938_1_53aea91ee087c30e96cff79cDet hade såklart varit superkul att hinna ta bilder på mig, Stefan, magen och Alice men jag tror inte att vi kommer att hinna med det. Det är säkert vanligt att det är så med andra barnet… Jag är glad att vi dokumenterat magen på bild varje vecka den här gången också, även om det inte blev polaoridbilder (kameran gick sönder!). Jag har ju gjort en gipsmage också, det är jag glad att vi hann med.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Susanne

    Hej!

    Om du får lite tid över så försök att verkligen hinna ta lite kort.

    Annars kommer ni ångra er.

    Jag har två barn vet att tiden bara flyger förbi men det är så kul att ha dom bilderna sen när barnen blir äldre och dom är nyfikna och vill se:)