Angelica Lagergren

Knaves möhippa

IMG_6358Igår kidnappade vi Josefin och det var alltså dags för hennes möhippa. Det blev en superrolig dag med god mat, dans (jag ansvarade för att filma, kroppen gör för ont för dans tyvärr) och sen blev det bastuflotte och bad. Alltså bastuflotte hörrni, vilken underbar uppfinning! Flotten åkte runt och gjorde stopp här och där så att vi kunde bada. Det var dock bara 15-16 grader i vattnet så det var verkligen tur att det fanns en bastu att värma sig i.

FullSizeRenderNär flotten kom in i hamnen igen stod Stefan redo att hämta upp mig, Jessica var hemma och passade en sovande Alice. De andra tjejerna begav sig ut på någon nattklubb och jag och magen åkte hem för att sova. Nu är jag i vecka 36 och det är 34 dagar kvar till BF… Han kan med andra ord faktiskt komma när som helst. Igår när vi promenerade kände jag hur han sjönk ytterligare längre ner och det ilade som bara tusan. Inatt har jag sovit oroligt och magen har gjort ont. Jag vill gärna hinna gå på Josefins och Martins bröllop som är om två veckor… Det är mycket möjligt att det ilar och trycker såhär mycket för att det är barn nummer två väldigt tätt, jag kanske går över tiden och blir igångsatt i slutet av september… Vi får helt enkelt vänta och se!

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Jag kommer så väl ihåg känslan man får när bebisen har åkt ner i ”kanalen”. Tittade igenom min telefon häromdagen och kvällen innan mitt vatten gick och förlossningen startade hade jag skrivit till en gravid-kompis att det kändes som jag skulle bajsa ut en apelsin . Så himla obehagligt. Dagen efter i vecka 36+1 tittade min bebis ut 😀