Angelica Lagergren

Snabb och billig lunch/middag

pastapestoJag skrev igår att jag åt pasta med pesto och fetaost till middag. Ni var flera som frågade hur jag gjorde, om jag gjorde min egen pesto… hehe. Nej. Absolut inte! Det är säkert superenkelt och gott men den tiden fanns inte igår. (När finns den? Sällan. Speciellt när man som jag inte är intresserad av att laga mat)

Jag kokade upp pasta och slängde helt enkelt ner massa pesto och fetaost i en skål och blandade runt. Peston på bilden ovanför kommer från Itigo och är ekologisk. Det var första gången jag åt den och jag tycker att den var supergod! Fetaost är jag inte så känslig med, jag tycker att de flesta är goda, men den vi hade hemma var den på bilden ovanför från Zeta. Och ja, den får man äta när man är gravid. Det är säkert gott med lite grönsaker i också men vårt kylskåp ekade tomt, så det fick bara bli det här.

/Angelica

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolin

    Hej!

    Har följt er sen innan Alice föddes. Har själv en dotter som är född dec -14. Fick precis (precis, som i förmiddags) reda på att jag visst är gravid igen. Sååå mycket tankar som rör sig! Välkommet såklart, men är ganska nyligen satt på behandling för sköldkörtel problem. I alla fall. Ville väl mest bara säga hej och att det nu kommer bli ÄNNU roligare att följa er resa med nya lilla bebisen 🙂

    Stor kram!!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Åhh grattis!!! Vad roligt! 🙂 Ja, det är verkligen många tankar… Men jag tror att det kommer att gå kanon! 😀 Kramar A

  2. Jessica Christensen

    Håller med Jennie, Ica basics salladsost eller eldorados salladsost är dom godaste som finns, kan knappt äta annan 😀

    Itigo har såååå fantastiskt goda produkter, älskar dom! Ni måste testa olivoljan & de soltorkade tomaterna, hallelujamoment i munnen när jag bara är sugen på något brukar jag ta lite gott bröd & doppa i olivoljan, så gott!

    Kram

  3. Jennie i Täby

    Min favoriträtt!

    Ica Basics salladsost (fetaost) är den godaste jag någonsin har ätit trots namnet. Såååå sinnessjukt god så jag ryser. Den använder vi alltid numera. Ett tips 😀