Angelica Lagergren

Salta stänk i håret

IMG_0806Alltså vilken fin dag vi har haft! För två eller tre år sen gav vi i present till vår låtsaspappa Acko att vi skulle bjuda honom på räkfrossa på Ibbes och Jessicas båt. Det blev liksom aldrig av, förens nu. Men istället för räkor blev det sill, potatis, köttbullar och prinskorv. Riktigt gott!

IMG_0824Jessica och Ibbe lämnade av oss vid hamnen precis och sen åkte de iväg igen. Hon skickade de här bilderna ovanför, vilken magisk kväll! Jag är uppvuxen med båt och älskade verkligen att somna till ljudet av vågor och doften av bensin. Jag hoppas att jag och Stefan har möjlighet att skaffa båt längre fram i livet. Just nu är inte det ett alternativ rent ekonomiskt. Och tidsmässigt tror jag inte heller att det skulle hinnas med i och med hans stora intresse för golf. Jag trivs mycket bättre på havet än i skogen och på golfbanan. Det är en härlig känsla med saltvatten i håret, sol på nosen och blått, blått, blått som utsikt. Min dröm är att få bo vid havet med strandtomt… Inte heller helt gratis, men någon gång ska det gå.

11363975_794677003963312_1095805625_nStefan la upp den här bilden på instagram och då fick vi frågan om Alice inte har en flytväst. Säkert i all välmening. Jo, det hade hon, men inte just när bilden togs. Ibland känner jag att man liksom måste lägga ut en text till varje bild med en förklaring ”Alice hade flytväst när vi lyfte ner henne i båten men sen när vi den här bilden tog vi av flytvästen, för hon skulle ner i ruffen och sova sekunden efter. Hon var supertrött!”. Vi skulle liksom inte göra något för att skada henne. Det tror jag inte att folk tror heller, men ibland känns det som att måste gardera sig. EDIT: Just den här kommentaren var inte alls illa menad (hej preggo med taggarna utåt! Det vill säga jag, jag är extra känslig just nu). Men det är ganska ofta som jag känner att vi måste försvara oss. <3

Nu ska jag äta en sen middag, färska kräftor!

/Angelica

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Eva

    Hej!

    Jag förstår att det måste kännas som att du/ ni måste försvara er hela tiden.

    Då man som ni bjuder så mycket på er själva, och visar omvärlden ganska mycket av vad som brukar betraktas som den ” privata sfären”, om du förstår vad jag menar.

    Det finns alltid folk som inte är sena med att undra över och kritisera saker som är era högst privata ställningstaganden.

    Jag tror den bästa strategin är att helt enkelt inte kommentera dumma frågor och/ eller inlägg över huvud taget. Många gånger handlar folks vilja att tillrättavisa någon annans val i livet ( fast det behöver ju inte ens vara det läs= flytvästgrejen) om avundsjuka.

    Fortsätt att dela med er av er fina familj, och bemöt inte eller ens förklara sådana självklarheter som ” gör det inte väldigt ont med hårbandet på bebisen? Ska du verkligen bär din 1-åring?!” Osv

    Kram!