Angelica Lagergren

Donuts 

  Stefan har känt sig hängig de senaste dagarna så jag överraskade honom med donuts, han blev superglad. Dock lyckades jag inte pricka in hans favorit, nån med vaniljfyllning, men man kan ju inte lyckas med allt. Jag har skrivit om det innan, men jag och S tycker verkligen om heeelt olika smaker. På glass och bakverk väljer jag choklad. Han gillar fruktiga smaker eller att testa nya saker. Det är nåt som jag måste bli bättre på, våga testa nya saker. Jag är alltid rädd att bli besviken… 
  Jag ligger i soffan nu och känner mig inte helt hundra. Ledsen för dålig uppdatering i bloggen de senaste dagarna, men jag känner mig såååhåå trött. Trött, lite nedstämd och jag har väldigt ont i kroppen. Då är det svårt att hitta inspiration till att blogga, hoppas att ni förstår. Återkommer med skojiga inlägg så fort energin kommer tillbaka till mig. 
/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Jag är likadan som du. Jag hatar att bli besviken på något jag äter , så fegar alltid o väljer alltid samma..trist kanske… så på restauranger vi gick på ofta( innan bebis )visste exakt vad jag skulle ha..hej vanemänniska 😉

  2. M

    Hehe, vi är likadana. Jag blandar hejvilt i glass, mannen kör med enbart choklad. Jag gillar fräscha saker(fisk, sallad, sushi, skaldjurspizza), han tyngre(bea o kött typ). Godis gillar kag surt, fruktigt, lakris och han..choklad 😉

  3. Anni

    Jag och min man är också olika då det gäller smaker. Då vi köper pizza tar jag 90% av gångerna Cappricciosa ( skinka & champinjon). Mannen köper olika varje gång och testar med konstiga fyllningar. På restaurang tar jag också samma som förra gången om jag var nöjd då. Jag har enorm beslutsångest och vet inte om jag ska köra med ett säkert kort och bli nöjd eller testa nåt nytt och riskera att bli missnöjd.