Angelica Lagergren

Fina minnen 

  Älskade skruttis, redan så stor på bara ett år! Vi har sett alla era kommentarer om nya sängen till Alice och har bestämt oss för att vänta med att använda den. Hon får fortsätta sova i sin spjälsäng tills hon lärt sig klättra i och ur. Tack för er omtanke! Stefan tänkte lägga kuddar/en madrass nedanför sängen, så tanken har slagit (hehe…) oss att hon kan trilla ur. Men ni har rätt, hon är för liten. Vi vill såklart inte att hon ska riskera att göra sig illa, det är det sista vi vill. 

Nu ska jag gå och sova. Jag tillbringade en halvtimme i duschen eftersom jag hade så ont i magen och ryggen. Inga värkar, men liksom jäkligt ont. Vi hörs imorgon!

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. linnea

    Ett par kompisar till oss har inte alls haft spjälsäng alls till sina barn… de säkrade såklart upp med stödbräda och kuddar nedanför, men inget fel på deras barn idag 🙂

    En liten tanke bara, kanske funkar kanon med säng till Alice också 🙂

  2. Malinella

    Och min timehop säger att det var idag för ett år sedan jag träffade Alice för första gången! Älskade lilla unge <3

  3. Lena med 3

    Fina skruttan, så liten 🙂 hade också tänkt kommentera sängen men såg nu att ni fått massor av kommentarer. Men låt henne sova länge till i spjälsängen, ni kanske tom får ha 2 ett tag? Vår dotter sov i sin till 2,5 år, klättrade ur en gång då tog vi bort sidan men satte tillbaka den sedan igen. Sedan klättrade hon aldrig ur igen förens vi bytte till juniorsäng. Sonen sov i sin till 3, men vi tog bort sidan vid 2,5.

    Det är ju hennes trygghet på natten 🙂 kommer ju bli mkt omställning ändå nu.