Angelica Lagergren

Stallet med Umbi 

  Min moster och mina kusiner har flera hästar och igår var jag och Alice i stallet en snabbis. Hon fick sitta på Agge när hon var yngre också, då var det inga problem. Nu tyckte hon dock att det var lite läskigt så det var snabbt upp och snabbt ner igen. Jag hann i alla fall ta en bild. Här är hon väldigt fokuserad på de tre stora hundarna som sprang omkring nedanför hästen… Hon tycker att det är spännande med hundar men liiite läskigt också. Hon gillar min kusins två chihuahuor bäst. Lagom storlek liksom. 

Tänk drömmen att få köpa en liten ponny till henne när hon blir större. Om hon är hästintresserad vill säga. Jag älskade hästar när jag var yngre och både häst och hund stod alltid överst på önskelistan när jag fyllde år. Det bästa jag visste var att gå på ridläger på sommaren. Och att sova på höskullen! Mmmm. Den doften! 

/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej på er 🙂

    Jag och min sambo åkte från Göteborg till Sthlm i helgen och lyssnade på eran podd, behöver jag säga att vi blev lite paffa när vi såg dig Angelica och din mamma utanför Gallerian igår?

    Ville gå fram men kunde inte med, men hade isåfall sagt att du är jättefin och att jag älskar eran blogg och podd!

    Stor kram