Angelica Lagergren

Timehop – så mycket känslor

  Jag ligger kvar i sängen, Alice och Stefan sover. Jag tittar på Timehop och gud vad känslosamt det är. Alice var nyfödd och precis allt var nytt. Vi hade blivit en familj och skulle försöka lära känna lilla Sprallan. 
  Vi var så oroliga över att hon var gul, nu i efterhand vet jag hur vanligt det är. Men där och då, oj vad hemskt det var.  
 Lyckan var total när vi fick åka hem! Det var magiskt (och läskigt!) att lämna patienthotellet och på skakiga ben ta sig hem med Umbi. Vi hade fått kommentarer här i bloggen om att nyfödda måste ha mössa utomhus (även om det är över 30 grader varmt!) så mössan satt på. Vi var livrädda att göra fel, vi ville ju bara hennes bästa.  

   Första timmarna hemma. Jag grät och grät och grät. (Av lycka) Jag gick runt med henne i famnen och visade var alla rum låg. 
  Världens finaste tjej. Jag är så nyfiken på hur Lille Skutt ser ut. Och kommer amningen fungera bättre den här gången? Det återstår att se. Nu är jag i vecka 33!
/Angelica 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Åh, va glad jag är att jag hittat hit. Så himla bra att få lite tips angående att vänta barn. Precis vad jag behöver! Verkar dessutom som att vi ska ha barn nästan samtidigt. Väntar vårt första den 20 september. Så spännande & läskigt!

  2. Anna

    Hej! Vilka fina bilder! Jag hade också krångel med amningen i början då min skrutt hade dåligt tag om bröstet. Jag grät av smärta och fick sår innan taget blev bättre. Bor också i Stockholm. Jag fick bra hjälp på amningsmottagningen och för mig var det avgörande att få hjälp snabbt för att orka fortsätta. Amningen fungerade sedan bra. Mitt råd om du vill amma är att se till att ha en tid i handen till amningsmottagningen redan när ni lämnar bb. Även se till att personalen på bb ser över amningstekniken när ni är där. Lycka till med allt!

    1. Herr och Fru Lagergren

      Hej! Bra idé! Det ska jag se till att göra, ta hjälp av en mottagning. Jag minns ju hur kämpigt det var… Massa kramar A

  3. Lina

    Vad mysigt att se tillbaka på! Kommer ihåg det som igår, både min egna första tid med Elise och när Alice kom ett par v senare (älskade verkligen alla som uppdaterade sina bloggar då mitt under sommaren och semestrar när en annan hade all tid i världen att läsa ).

    Så himla häftigt att få uppleva allt såhär ett år senare. ❤️